uitnodiging expo febr2023

nieuwjaarskaart 2023 pdfkopieZonnestralen die het beschilderde glas van achteren verlichten. Het landschap van 2023 ontvouwt zich en geeft perspectief.
Een voorspoedig nieuwjaar.

beeld en berk 

De Atellierroute Driebergen 2022 is verdeeld over twee weekenden. In het eerste weekend (1 en 2 oktober) openen dertig beeldende kunstenaars hun atelier van 12.00-17.00 uur voor het publiek. Zij zijn verspreid over het hele dorp. In het weekend van 29 en 30 oktober openen zeventien kunstenaars aan de Engweg  en in de Cultuurhoek  van 12.00-17.00 uur hun atelier.

 

 

poes img 5273

Als poes wil ik graag mijn omgeving rustig en onopvallend kunnen gade slaan. Na enig zoeken heb ik die plek gevonden.

poster september 2022 def 1280x1833

Marmer is een prachtige steensoort om te beeldhouwen. In deze expositie heb ik verschillende soorten gebruikt die ieder een eigen uitstraling hebben. Samen hebben wij , beeldhouwers van het Kunstgilde, getracht die diversiteit in figuratieve en abstracte beelden tot uiting te laten komen.

boe

Vanaf zondag 19 juni tot 1 augustus exposeren 17 beeldhouwers van het Kunstgilde Heuvelrug in het Bomenmuseum. Langs de wandelroute van het hoofdpad wordt u verrast door diverse uiteenlopende kunstwerken van steen en hout. De kunstroute is dagelijks te bezoeken tijdens de openingstijden van het Bomenmuseum.

jpeg poster flyer expositie bomenmuseumkopie

skd poster a3 aeres bedrjivencentrumkopie

De Stichting Kunstraad Dronten (SKD) heeft als doel het laagdrempelig maken van kunst door het stimuleren en initiëren van de beeldende kunst in de gemeente Dronten. ( https://www.kunstraaddronten.nl/) Er zijn 4 locaties waar exposities plaatsvinden. De exposities zijn vrij toegankelijk voor bezoekers gedurende de openingstijden van de locatie. Een van de locaties is het Aeres Bedrijvencentrum. Aeres is een kennisinstelling die onderwijs, praktijkgericht onderzoek en commerciële dienstverlening aanbiedt op alle niveaus: van praktijkonderwijs, vmbo, mbo en hbo, tot trainingen voor professionals en hulp bij personeelsvraagstukken.

Van 4 januari tot 30 april 2022 exposeren An Hong met Chinese schilderkunst, Maaike Visser-Boonstra met keramiek en Frank Renssen met schilderijen en beelden in het Aeres Bedrijvencentrum in Dronten.

nieuwjaarskaart 2022Door de kaarsrechte sparren schijnt een bemoedigend licht maar de contouren van 2022 zijn nog weinig concreet.  Een sprankelend en helder nieuwjaar.

                                                                  

 

De Atelierroute Driebergen 2021 is verdeeld over twee weekenden     .    tamme kastanje 3       In het eerste weekend op 2 en 3 oktober opent van 12.00-17.00 uur een twintigtal kunstenaars verspreid over het dorp hun ateliers voor het  publiek. In het laatste  weekend(30 en 31 oktober 2021) openen twee atelierclusters met ook twintig deelnemers  hun atelier. Annechien Ingenhousz(weefkunst) en ik(beelden en schilderijen) doen op de W.v.abcoudelaan 4 mee aan het eerste weekend.

Van 16-19 juli 2021 wordt een kunstevent gehouden in en rond het Maarten Maartenshuis bij Landgoed Zonheuvel. Hier exposeren lokale en regionale kunstenaars, waaronder leden van Kunstgilde Heuvelrug, hun kunstwerken voor de geïnteresseerde bezoekers.  Bij de opening wordt de Hans Nijhof Kunstprijs 2021 uitgereikt aan de winnaar van een van de vele kunst inzendingen. De organisatie berust bij de Stichting Culturele Regio Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Rzonheuvel kunstevent copyhenen.