uitnodiging frank

Elke dinsdag komen beeldhouwers van het Kunstgilde bij elkaar om te beeldhouwen in een schuur aan de Amerongse Wetering. Op alle andere weekdagen komen ook andere beeldhouwers van het Gilde bij elkaar in deze schuur. De dinsdaggroep wil het publiek laten delen in wat zij de afgelopen tijd gemaakt hebben. Daarom een tentoonstelling waarvoor iedereen van harte wordt uitgenodigd in het Kunstgilde op alle weekends van februari.

witte pauw 2Omdat er zoveel deelnemers zijn, wordt het evenement weer verdeeld over twee weekenden. Op 7 en 8 oktober 2023 openen 24 kunstenaars verspreid over het hele dorp hun ateliers voor het publiek. Ik doe mee met  het eerste weekeend en mijn atelier is no 13 op de route. In het weekend van 4 en 5 november openen 20 ateliers verdeleld over twee clusters aan de Engweg hun deuren.

                                                                            img 20230804 wa0000 1 600x857 grenzeloos beldhouwen  

Grenzeloos Beeldhouwen is een samenwerking van Baskische en Nederlandse beeldhouwers. Voor het eerst in de geschiedenis exposeren ze samen. Eerst in september in Tolosa (Baskenland) van 2-9-2023 t/m 24-9-2023 en van 14-10-2023 t/m 5-11-2023 in de gehoorzaal van P’Arts in Den Dolder.
Er doen 55 beeldhouwers mee uit Baskenland (Spanje) en Nederland.

uitnodiging expo febr2023

nieuwjaarskaart 2023 pdfkopieZonnestralen die het beschilderde glas van achteren verlichten. Het landschap van 2023 ontvouwt zich en geeft perspectief.
Een voorspoedig nieuwjaar.

beeld en berk 

De Atellierroute Driebergen 2022 is verdeeld over twee weekenden. In het eerste weekend (1 en 2 oktober) openen dertig beeldende kunstenaars hun atelier van 12.00-17.00 uur voor het publiek. Zij zijn verspreid over het hele dorp. In het weekend van 29 en 30 oktober openen zeventien kunstenaars aan de Engweg  en in de Cultuurhoek  van 12.00-17.00 uur hun atelier.

 

 

poes img 5273

Als poes wil ik graag mijn omgeving rustig en onopvallend kunnen gade slaan. Na enig zoeken heb ik die plek gevonden.

poster september 2022 def 1280x1833

Marmer is een prachtige steensoort om te beeldhouwen. In deze expositie heb ik verschillende soorten gebruikt die ieder een eigen uitstraling hebben. Samen hebben wij , beeldhouwers van het Kunstgilde, getracht die diversiteit in figuratieve en abstracte beelden tot uiting te laten komen.

boe

Vanaf zondag 19 juni tot 1 augustus exposeren 17 beeldhouwers van het Kunstgilde Heuvelrug in het Bomenmuseum. Langs de wandelroute van het hoofdpad wordt u verrast door diverse uiteenlopende kunstwerken van steen en hout. De kunstroute is dagelijks te bezoeken tijdens de openingstijden van het Bomenmuseum.

jpeg poster flyer expositie bomenmuseumkopie

skd poster a3 aeres bedrjivencentrumkopie

De Stichting Kunstraad Dronten (SKD) heeft als doel het laagdrempelig maken van kunst door het stimuleren en initiëren van de beeldende kunst in de gemeente Dronten. ( https://www.kunstraaddronten.nl/) Er zijn 4 locaties waar exposities plaatsvinden. De exposities zijn vrij toegankelijk voor bezoekers gedurende de openingstijden van de locatie. Een van de locaties is het Aeres Bedrijvencentrum. Aeres is een kennisinstelling die onderwijs, praktijkgericht onderzoek en commerciële dienstverlening aanbiedt op alle niveaus: van praktijkonderwijs, vmbo, mbo en hbo, tot trainingen voor professionals en hulp bij personeelsvraagstukken.

Van 4 januari tot 30 april 2022 exposeren An Hong met Chinese schilderkunst, Maaike Visser-Boonstra met keramiek en Frank Renssen met schilderijen en beelden in het Aeres Bedrijvencentrum in Dronten.